Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Trial

Trial du Haut Bi in Bertrix: fotogallerij

Op zondag 14 mei vond in Bertrix onder een lentezonnetje de 2de wedstrijd van het Belgisch kampioenschap trial plaats met 73 piloten aan de start.

Emile Matteeuws (Vertigo) won opnieuw bij de Inters, maar de jonge talentvolle Nicolas Defourny, was dit jaar ook van de partij en wist zelfs de beste tweede ronde af te leggen. We vinden Emile en Nicolas terug op de eerste 2 plaatsen van het kampioenschap.

Bij de nationalen werd het een fel gevecht tussen 3 voormalige WK rijders. Dany Crosset wint met een kleine voorsprong op Marco Reit en Jordan Vandecasteele.

In de lagere categorieën domineert de EM-delegatie van het team van Eric Lejeune. Benoit Dreze, 1ste bij de juniors, de jonge belofte Florent Mohring reed een perfecte wedstrijd en Nicolas Puttemans won bij de seniors. Alle 3 staan ze aan de leiding in het Belgisch kampioenschap van hun categorie.

In de categorie Youth/elektrisch (nieuwe categorie dit jaar), verplettert de kleine Simon Henri letterlijk de concurrentie… een toekomstige grote kampioen, de nieuwe mascotte van de Belgische Trial!

Emile moest snel vertrekken om zijn vliegtuig te halen voor het wereldkampioenschap in Japan en liet Simon achter om zijn beker in ontvangst te nemen.

Foto’s: Fred Mohring – Marie-engelen Roland